Teksten op maat

Zoek een mooi maatje uit en ik vul de juiste woorden voor je in. Dit is slechts een greep uit de meest gebruikte vormen. Uiteraard schrijf ik ook flyers, uitnodigingen, brieven, advertorials, vacatureteksten, etc..

Brochure

Een brochure werkt bijna hetzelfde als een visitekaartje. Je wilt dat mensen jouw brochure tevoorschijn halen als ze denken aan je product, organisatie, dienst of instelling. De look-and-feel van je brochure is belangrijk. Maar als de tekst niet goed is, sla je alsnog de plank mis. Een brochuretekst is kort, krachtig en overtuigend. Ik zorg ervoor dat beeld en tekst elkaar versterken zodat je boodschap overkomt.

Jaarverslag
Persbericht

Het is vaak te dik, je legt er verantwoording mee af en het is niet om te lachen. Drie keer raden wat dat is. Juist ja, het jaarverslag. Een jaarlijkse ‘pain in the ass’ voor veel ondernemers. Saai. Droog. ‘Boring’. Draai het eens om. Maak van je jaarverslag een sprankelend bericht of een spannend verslag. Zonder moeilijke woorden, lange zinnen en zonder de feiten te verloochenen. Een jaarverslag met flair. Met een snufje Klare Teksten erdoorheen.

Heb je iets te vertellen dat je met de hele wereld wilt delen? Dan maak ik een persbericht voor je. Met één druk op de knop zijn kranten, bladen, radio, tv en online media op de hoogte van jouw nieuws. Ik schrijf niet alleen een lekkere tekst met een sprekende kop. Ik zorg er ook voor dat het bij de juiste media terechtkomt. Plaatsing is gegarandeerd. En zo niet, dan krijg jij je geld terug.

Copyright 2016,  Bianca Hendriks

  • Twitter Square
  • facebook-square